Saturday, May 21, 2011

Cookies


Ni adalah projek khas untuk majlis perkahwinan Puan Rinie n Azrin. Lama da picture ni cuma baru berkesempatan nak upload jer.Biskut kami panggil "Raikan Cinta" sama cm tema drg...that y cookies tu merah menyala.Picture yang bawah tu adalah wedding gift tuk tetamu masa majlis nikah.

Nak wish selamat pengantin baru pun da x baru...so ktrg wish moga bahagia dunia akhirat!!
Posted by Picasa

Fancy Doughnut






Special doughnut for special event!!!!

Nampak so delicious kan??? Tp mmg sedap pun...haha.
Donutnya sangat lembut dan gebu, kena lak ngan coklat n strawberry flavor...perghhh mmg maverlous!!
Sesaper nak try ktrg gerenti x nyesal punya...email or coll jer nk gtau nak biler...hihi..
Posted by Picasa

Cup Cake


Cup cake untuk Zaharudin n Effahzura....sempena pertunangan drg 28.04.11 kekanda kepada Shamen!!!
Yang ralatnya this is the only picture yg ktrg amik sebabnya sudah sangat penat n nak amik picture pun da xda mood..huhu.Tp bile nak upload dlm blog baru terasa "ni jer ker??". Xpela lain kali kalo ader projek cup cake lagi kami akan pastikan gambar secukupnya untuk tatapan semua!!

Untuk kali ni korang tatap jer la gambar ni eik...
Posted by Picasa

Fresh Flower Cake


Moist chocolate cake with aicing cream!!! hmmm yummy....
Masa ni buat kek x tau sapa pengantinnya...smpi sana, mak ngantin rupanya lecturer saya masa kat UITM dulu...excited giler jumpa Puan Zainah masa tu. 

So all the best n selamat pengantin baru moga bahagia dunia n akhirat!!! Aminnnn
Posted by Picasa

Wednesday, October 20, 2010

Cheese Tart

Ini adalah latest produk yg kami keluarkan...cheese tart. Enjoyyy!!!

                                             
 Blueberry cheese tart 



 Strawberry cheese tart 


Setakat ni size yang kami tawarkan hanya size "comel lote".. kecik jer..so harga pun kecik la 

Size : 5cm x 2cm
Harga : RM 0.90 sebiji 

Sebarang pertanyaan @ tempahan leh tepon 0122583926.. atau tgal pesanan kat sini. TQ

Monday, April 26, 2010

YEAR 2010


Lama sangat x update blog nie.... sian tgk blog yg dh lama tertidur nie.....
tapi blog jer yang titidur...
tempahan berjalan lancar dan
dengan bangganya 2010 semakin rancak berniaga dan
byk tempahan dari rakan2 kenalan2 sanak saudara...
terima kasih yg tak terhingga.

kuih 2 ni ada tempahan tapi x update kat blog.....




Kuih Kemboja
RM 3.00
Bahan: Tepung, telur, gula, santan


Kuih Dangai ( Rangin)RM 2.50Bahan : Kelapa, gula , tepung


Bangkit Bakar
RM 30.00 sekilo









Tuesday, June 30, 2009

Kuih Raya 2009

Oatmeal Cookies
Harga: RM 20.00
Bahan : Oat, kacang, coklat chip

D'Coffee Ring
Harga : RM20.00
Bahan : Tepung, nestum,coklat, coffee




Chocolate Hazel
Harga : RM 20.00
Bahan : Kacang hazel, tepung, coklat


Biskut reben
Harga : RM 20.00

Bahan : tepung gandum, tepung ubi, gula, badam hancur


Bangkit Bakar
Harga : RM 20.00
Bahan: Kelapa, santan, tepung ubi



Badam Berhias
Harga : RM 20.00
bahan: tepung, coklat, badam






Berminat hubungi ejen kami:

Shah Alam - zue
@ 0122583926

Puchong - sue @ 0126791084

Damansara - nita
@0122784153



Fitness Tip of the Day