Friday, July 18, 2008

BISKUT RAYA

Salam semua...

Walaupun raya lama lagi..bulan puasa pun belum start tp kemeriahan nya da rasa2 da... tukang jahit pun da stat amik ukuran baju...jadi tukang buat kuih pun da stat la sarung apron. Seperti yang dijanjikan..hari ni di tayangkan koleksi biskut raya untuk tahun 2008.
Kepada semua selamat menjamu mata dan sudi-sudikanlah mengorder.... Nak tau ejen berhampiran anda....shah alam(jvc), putrajaya, puchong perdana, kuala lumpur (maybank)..calling ek.


BISKUT TART TERATAI
Haa...ini lah dia biskut tart yang berwajah baru... dan dipertingkatkan rasa nye! Da jemu makan biskut tart gulung jer...kita rasa plak tart berbunga ni. Jem nya pulak adunan istimewa.. kat sini je leh jumpa..cuba la. Tima kasih bebanyak juga kat chef liza yang meyumbang idea...Million Thanks!!

BAHAN : Tepung gandum, gula, mentega, telur, jem.
KUANTITI : 50 - 55 biji sebekas.
HARGA : RM 20.00.


CHOCOLATE RICE

Rasa coklat yang "power" ditambah ngan rasa manis coklat urai ...pergh...sedap sungguh. Ada penggemar coklat rice 1 bekas ni dia je yang makan...nak raya terpaksa order g 1 bekas...hehehe..akak suke jer!!

BAHAN : Tepung gandum, gula, mentega, telur, serbuk colat, coklat urai.
KUANTITI : 40 - 45 biji sebekas.
HARGA : RM 20.00.



OATMEAL COOKIES





Biskut ni idea nya dari tenet gak... tapi telah diubahsuai mengikut citarasa orang kite.. Biskut ni campuran oat,coklat chip dan kcg tanah. Ranggup biskut ni...BEST!

BAHAN : Tepung gandum, gula, mentega, telur, oat, coklat chip, kacang tanah.
KUANTITI : 50 - 55 biji sebekas.
HARGA : RM 20.00.



BINGKISAN HATI




Adunan biskut ni campuran ngan almond...lemak berkrim. Tambah cute ngan riben hijau yang cute tu..
Hanya kaler ijau jer yang available ek..kaler lain x dan nak tukar2..

BAHAN : Tepung gandum, gula, mentega, telur, badam cincang.
KUANTITI : 50 - 55 biji sebekas.
HARGA : RM 25.00.


MY HEART COOKIES



Biskut ni adalah aduanan rasa strawberi ngan cornflakes... sesuai sangat pada mereka yang suke
kue comei2 tur..( tima kasih juga kepada penyumbang resipi dr tenet...hehe)

BAHAN : Tepung gandum, gula, mentega, telur, perisa strawberi, cornflakes.
KUANTITI : 50 - 55 biji sebekas.
HARGA : RM 20.00.


BISKUT BANGKIT KELAPA


Walaupun ini adalah biskut tradisional tapi biskut ni "HIGH DEMAND"...cuba la. Gerenti x menyesal punyer.

BAHAN : Tepung ubi, gula, santan, telur, kelapa.
KUANTITI : 70-75 biji sebekas.
HARGA : RM 20.00.

Kalo nak order call la yer...0173375126 @ 0122583926... sms pun xpe..email pun xpe..

Friday, July 11, 2008

KEK

Pilihan Kek Span ..

Ni la sebahagian dari koleksi kek yang telah dibuat untuk pelanggan2... ada gak yang buat untuk birthday anak2 buah... tp sebenarnya banyak g yang x dpt nak ditunjukkan sebab gambar x ambik pun. Lain kali saya akan upload lak gambar koleksi kek coklat kami yer... Selamat menjamu mata... kalo nak order jangan memalu ek..calling2 la

Kek Mawar Setaman
Kek yang dihasilkan oleh ain untuk ain gak.... buat sendiri kek tuk harijadi sendiri... hik..hik..

Mawar Pink
Kek yang disediakan untk sepupu yang kat Kolej PTPL...

Kek Oren
ni adalah kek awal yang kami hasilkan.... tangan masih ketaq2 lagi...


My Dream House
Kek 3D ni sesuai sangat kalo nak bagi birthday anak2 pompuan...comei jer..



Kek Purple
Kek ni kitarang sediakan tuk cikgu2 Sekolah Sultan Alam Shah, Putrajaya.... Selamat Hari Guru cikgu..!!


Tuesday, July 1, 2008

MAKANAN SEJUK BEKU

KARIPA P KENTANG

ONDE-ONDE KACANG / KELAPA

Sepeket hanya RM 4 sahaja.
Selamat Menjamu Selera ..

HUBUNGI EJEN KAMI UNTUK KAWASAN BERHAMPIRAN ANDA:

Putrajaya - 0176232681
Puchong Perdana - 0126791084
K.Selangor & Berhampiran - 0173375126
Shah Alam - 0122583926

Fitness Tip of the Day