Friday, December 26, 2008

Makan Beradap Pengantin Bersantap......










Koleksi makan beradap ni disediakan khas untuk
kak ti dan suami...
ada sotong sumbat, ayam dengan sos lemon, ikan sweet sour, sate ayam,
udang black papper, asparagus udang...
air nya pula air bandung istimewa
dan
pencuci mulutnya dadih strawberi n gugusan anggur.


Untuk semua selamat menjamu mata.....yummmmy!!


Pencuci Mulut

Kali ni kami sediakan jeli buah-buahan yang diletakkan dalam kotak yang comel. Jeli ini ditempah oleh ibu saudara untuk anak saudaranya yang kahwin pada 5hb Disember. Katanya untuk hantaran perkahwinan.
So ImanRasa ucapkan Selamat Pengantin Baru n bahagia selamanya...


Pencuci Mulut

Dadih Strawbery Jangan x percaya... pencuci mulut kali ni kami hanya gunakan dadih jer... senang dan menjimatkan. Idea nak menghiasnya pula kami dapat dari blog mat gebu. Thanks ya mat gebu...canggih ideamu itu.

Selamat mencuci mata..

cheese cake

cotton cheese cake


satu lagi hantaran untuk pasangan rosyati n khusani...pd 5hb disember 2008. hiasan kali ni kami gunakan fresh orchid..

Kek hantaran








kek hantaran ini dibuat khas untuk kak yati n suami nya yang baru je nikah n sanding pada 5hb disember yang lalu.. kek krim dengan coklat moist. alhamdulilah pengantin dan keluarga berpuashati n suka sangat ngan deco kek ni.

kami di imanrasa ucapkan "selamat pengantin baru" dan moga bahagia hingga ke hujung nyawa...Aminnn!!!

Friday, December 12, 2008

kek coklat

salam aidiladha semua

Macam mana dengan sambutan aidil adha di tempat korang semua?? mesti meriah kan? berapa banyak lembu yang terkorban kali ni? haaa jangan lembu jer yang terkorban ye harap2 kite semua dapat menyelami maksud korban itu sendiri...insya allah!!

untuk entri kali ni masukkan kek coklat yang memang rich ngan coklat fudge... customer mmg nak simple so kite pun kasi le simple ajer.. so kalo kekawan nak order jangan sesegan yer..kek sekilo dengan design "zero" rega nyer cumer RM38.00 jer.

ader 2-3 gambar ag yang nak d upload...so tggu yer.

bye...wasalam

lemang.

lemang orang jawa...hahaha


Lemang ni first time buat sempena raya korban ari tu... biasa time raya korban selain korbankan lembu mmg xde masak beria sangat. so ktrang cadang buat jer lemang... kira ok ler. sedap gak cuma kurang masin sikit. tp bila da cicah ngan rendang sedap jer... layaaaannn!!



xtvt melapah lemang....




Fitness Tip of the Day