Saturday, May 21, 2011

Cookies


Ni adalah projek khas untuk majlis perkahwinan Puan Rinie n Azrin. Lama da picture ni cuma baru berkesempatan nak upload jer.Biskut kami panggil "Raikan Cinta" sama cm tema drg...that y cookies tu merah menyala.Picture yang bawah tu adalah wedding gift tuk tetamu masa majlis nikah.

Nak wish selamat pengantin baru pun da x baru...so ktrg wish moga bahagia dunia akhirat!!
Posted by Picasa

Fancy Doughnut






Special doughnut for special event!!!!

Nampak so delicious kan??? Tp mmg sedap pun...haha.
Donutnya sangat lembut dan gebu, kena lak ngan coklat n strawberry flavor...perghhh mmg maverlous!!
Sesaper nak try ktrg gerenti x nyesal punya...email or coll jer nk gtau nak biler...hihi..
Posted by Picasa

Cup Cake


Cup cake untuk Zaharudin n Effahzura....sempena pertunangan drg 28.04.11 kekanda kepada Shamen!!!
Yang ralatnya this is the only picture yg ktrg amik sebabnya sudah sangat penat n nak amik picture pun da xda mood..huhu.Tp bile nak upload dlm blog baru terasa "ni jer ker??". Xpela lain kali kalo ader projek cup cake lagi kami akan pastikan gambar secukupnya untuk tatapan semua!!

Untuk kali ni korang tatap jer la gambar ni eik...
Posted by Picasa

Fresh Flower Cake


Moist chocolate cake with aicing cream!!! hmmm yummy....
Masa ni buat kek x tau sapa pengantinnya...smpi sana, mak ngantin rupanya lecturer saya masa kat UITM dulu...excited giler jumpa Puan Zainah masa tu. 

So all the best n selamat pengantin baru moga bahagia dunia n akhirat!!! Aminnnn
Posted by Picasa

Fitness Tip of the Day